SZÁMÍTÁSOK ALAPJÁN 40 HOZZÁNK HASONLÓ ÉLET VAN CSAK A MI GALAXISUNKBAN ❗ || SOKKOLD AZ AGYAD #27

2020.okt. 9.
192 781 Megtekintés

10.
Körülbelül 150 millió évvel ezelőtt, a plioszauruszok voltak a tápláléklánc csúcsán.
Tömegük megközelítette a 20 tonnát, fejük pedig egy krokodiléra emlékeztetett.
9.
Az európai unió hivatalosan is elfogadta az egyszer használatos műanyagok betiltását, így 2021-től az egyszer használatos evőeszközök, tányérok, és szívószálak forgalmazása is megszűnik.
A gyorsétteremláncoknak így elő kell majd állniuk egy alternatívával főleg úgy, hogy csak a Starbucksnál évente több mint 1 milliárd szívószál kerül felhasználásra.
Csak az egyesült államokban naponta 500 millió műanyag szívószálat dobnak ki a kukába, ami olyan sok hogy sorba rakva 2x is körbeérné a földet.
1950-es elterjedése óra körülbelül 8,3 milliárd tonna műanyagot gyártottak az emberek, valamint az évente gyártott műanyag súlya majdnem megegyezik az emberiség összsúlyával.
...
7.
Az amerikai tehetségkutató műsorban is feltűnő David Smith már több mint 5000 alkalommal lőtte ki magát ágyúkból, amivel beírta magát a Guinness rekordok könyvébe.
...
4.
A Balti-tenger mélyén egy tizenhetedik századi kereskedőhajót találtak, ami ráadásul jó állapotban is van az északi tengervíz konzerváló hatásának köszönhetően.
A vízfelszín alatt 85 méterrel találtak rá a 400 éves hajóra, amit a Balti-tenger alacsony sótartalma, hőmérséklete, illetve a teljes sötétség megóvott a bomlási folyamatoktól.
A hajót a 17. század környékén fejlesztették ki kereskedelmi célból, kialakításánál így elsődleges szempont volt a nagy rakodó tér.
A hajótest néhány gerendát leszámítva szinte teljesen ép maradt, egyedül az árbóc és a fedélzet sérült.
Gyártása idején igen gyakori volt ez a hajótípus, de manapság óriási ritkaságnak számít.
...
2.
Itt van a Hold mérete a Földhöz képest, majd a Föld a Napunkhoz viszonyítva. Tudósok a mi Napunknál 1300x nagyobb csilagot találtak, amit a HR 5171 névre kereszteltek.
A HR 5171 földtől való távolsága 11.740 fényév, mérete alapján pedig egyike a tíz legnagyobb ismert csillagnak.
Az égitest egy kettős rendszer tagja, amelyek egymástól olyan közel keringenek hogy anyagaik részben összeolvadnak.
1.
A Nottinhgami Egyetem csillagászainak sikerült egy olyan formulát megalkotniuk, amivel nagyon pontosan meg lehet becsülni a galaxisunkban létrejött idegen civilizációk számát.
Csak a mi galaxisunkban a csillagok száma valahol 100 és 400 milliárd körül mozog, és ezek a csillagok szinte kivétel nélkül legalább 1 bolygóval rendelkeznek.
Az emberéhez hasonló intelligens élet kialakulásához körülbelül négy milliárd év szükséges, és mindössze száz év kell ahhoz, hogy az adott faj egy technológiailag fejlett civilizációvá váljon.
Ezen kívül figyelembe vették a csillagok születésének körülményeit, hogy mennyire gyakoriak a Naphoz hasonló csillagok, és mekkora a valószínűsége annak, hogy egy adott csillag körüli lakható zónában vannak-e a Földhöz hasonló bolygók.
Ezek alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a galaxisunkban közel 40 intelligens fajnak kell léteznie.
Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy akkor miért nem sikerült még kapcsolatba lépni más fajokkal?
A válasz valójában az Univerzum felfoghatatlanul hatalmas távolságaiban rejlik.
Csak vegyük alapul a Földhöz legközelebbi csillagot a nap után, ami a Proxima Centauri a maga 4.2 fényéves távolságával.
Ez a távolság azt jelenti, hogy ha képesek lennénk fénysebességgel utazni, akkor 4.2 évet venne igénybe az utazás.
Viszont jelenleg mi olyan szinten állunk, hogy az ember álltal készített leggyorsabb eszközöknek is több mint 70 ezer évbe telne eljutni ehhez a csillaghoz.
Csak úgy mellékesen megjegyzem hogy a legtávolabbi csillag amiről tudunk az Icarus, ami több mint 9 milliárd fényévre található tőlünk.
Ha a 4.2 fényévhez 70 ezer év kell, akkor bele se menjünk hogy mennyi időbe telne egy 9 milliárd fényévre található csillaghoz eljutni.
Írjátok meg egy kommentben, hogy szerintetek van e rajtunk kívül még fejlett civilizáció az univerzumban.
A válasz megírása előtt csak halkan megjegyezném, hogy az univerzumban több mint 2 trillió galaxis van még a miénken kívül, és minden egyes galaxisban több milliárd csillag és bolygó található.
SZÁMÍTÁSOK ALAPJÁN 40 HOZZÁNK HASONLÓ ÉLET VAN CSAK A MI GALAXISUNKBAN ❗ || SOKKOLD AZ AGYAD #27
Zene / Music:
The Sky is on fire - Ambient Music
0:00 Intro
0:10 Plioszauruszok
0:37 Az egyszer használatos műanyagok betiltása
1:45 Óriáscincér
2:04 Élő ágyúgolyóember
2:39 Whiskey minden születésnapra
3:24 A rovarok túlerőben vannak
4:12 400 éves hajót találtak
5:06 Michael Jordan S600 Coupéja
5:32 A Napnál 1300x nagyobb csillagot találtak
6:24 A földönkívüli élet létezése
top 5 magyar univerzum
top 5 magyar földönkívüli élet
top 5 magyar sokkold az agyad
top 5 magyar lenyűgöző tények
#top5magyar #univerzum #sokkoldazagyad

Megjegyzés
 • Az univerzum felfoghatatlan mérete 7 perc 17-től ---> y2u.be/j40plw5aCQE Ezért nem vagyunk egyedül az univerzumban ---> y2u.be/N3JJemMimTs ÉLET VAN A TITÁNON IS ❓ ---> y2u.be/sWPF08DxYSY

  [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR20 napja
  • @Róbert Soós köszönöm!

   Lengyel DéliaLengyel Délia16 napja
  • @Róbert Soós hát az biztos!

   Lengyel DéliaLengyel Délia16 napja
  • @Lengyel Délia az odafigyelés, törődés a becsület és a tisztelet az nálam ösztönös😊😘

   Róbert SoósRóbert Soós16 napja
  • @Róbert Soós nem találom azt az emojit ami ezeknek az ötvözéke: 🙃😊🥰😘🤤😧🥺 Mert amúgy most azt küldeném neked! Étrtelmesnek tűnsz írásmódod alapján! Nehéz ilyesmi embert találni:)

   Lengyel DéliaLengyel Délia16 napja
  • @Lengyel Délia csodálom a neved...megfogott😊

   Róbert SoósRóbert Soós16 napja
 • Biztos hogy van

  Éva Engelmayer-KőnigÉva Engelmayer-KőnigNapja
 • Igen

  Lívia NagyLívia Nagy6 napja
 • Az első csapás nem az embereket éri majd először, inkább csak a műholdjait. A kőbaltás emberiséggel könnyebb elbánni.

  Zoltán KovácsZoltán Kovács9 napja
 • Ki zárt,hogy legyen.

  Kollar ViktorKollar Viktor10 napja
 • "NE FÉLJETEK"

  presleypresley10 napja
 • jo nagy faszság e világon ufok nincsenek,az biztos,a tulvilágon vannak gondolati lények fantomok és démoni lények amik az emberek érzéseiböl teremtödnek,és ezeknek van magva is, de mind kettö tus hatni a z e világba ,nagyon is láthatjuk a káoszt és sötétséget a földön tehát ezek föleg sötét lények,hát és még mik vannak ott elképzelni sem tudják ,de ezeket az emberiség teremtette,lucifer az antikrisztus aki meg van kötözve már.ö a mélység legmélyebb bugyrában van éa a minden legalján és ott van megkötözve ,tehát ö már nem segithet senkinek , majd akkor ha letellik az 1000 éves birodalom el lesz oldozva és háborut hirdet itt a földön és mindenhol azért hogy aztán minden ami sötét el legyen pusztitva örökre.

  presleypresley10 napja
 • én hülye egészen 5:34-ig azt hittem hogy ezt a szar horror zenét végre kihagyod a videóból

  tűzcsappal mostam meg a seggem szarás utántűzcsappal mostam meg a seggem szarás után10 napja
 • Vannak fejlettebb vagy hasonlóan fejlett civilizációk, de nem valószínű hogy valaha is találkozni fogunk valamelyikkel. Ha a mi bolygonkból indulunk ki, számos kihalási esemény törölte már el a fajok nagy részét a földön is és mindeddig csak az embernek sikerült értelmesnek tűnő fajjá fejlődnie. Jelenleg pedig bármi történne, nem tudnánk megvédeni magunk egy aszteroidától vagy egy "közeli" szupernova robbanástól sem. Ha pedig valami nem végez velünk az elkövetkezendő 100 évben, nagy valószínűséggel az emberiség nagy része kipusztítja magát a maradék túlélő pedig egy felbomlott technológiailag visszamaradott társadalomban küzd majd a túlélésért. (Lehet egymással is.) Szerintem egy fajnál sem lehet jobb a helyzet. Ha mégis és kifejlesztették a csillagközi, esetleg galaxisközi utazás technologiáját akkor valószínűleg onnantól számít nekik fejlettnek egy civilizáció amikortól egy olyan önfenntartó társadalmat képes megalkotni hogy nem irtja ki magát.

  János SchvirjánJános Schvirján11 napja
 • sztem ok jonnek majd el hozzànk .

  Milán FrőjlingMilán Frőjling11 napja
 • Szerintem ha ezen a bólygon ki alakulhatott az élet akkor máss bólygokon mért is ne? 🤔

  Gglonczi BelusGglonczi Belus11 napja
 • Nem vagyunk egyedül, de mindannyian el vagyunk rejtve a másik életforma elől térben és időben. A videóban csak megemlíted a téridőt, pedig ez a kulcs. Miért nem tudunk kapcsolatba lépni más létformákkal? Többek között azért mert tér és időtorzulás hatásai alatt vagyunk. Hiába kémleljük az eget a Hubble-el, az a múltat látja, nem a jelent. Más bolygóról is hiába kémlelik a világűrt. Lehet, hogy csak vulkánokat, vagy egy kietlen pusztaságot látnak ha a Földet nézik. Nem véletlenül van ez így.

  ElameeyElameey12 napja
 • Amúgy miértnem papírszívószálakat használnak!...

  Edina SzabóEdina Szabó12 napja
 • 7:30 alfa centaury? valaki? :D ( lost in space)

  MythicMythic13 napja
 • Jártam egy pár szép helyen

  SG UnicronSG Unicron13 napja
 • Biztos hogy van ! Tuti 200 %

  Veronika FruzsinaVeronika Fruzsina13 napja
 • Kaaaaaaaamu

  Levente MajsaiLevente Majsai13 napja
 • Az egyszer hasznalatos témákhoz annyit fuznék. Szerintem jobb lenne a palackokat uvegre cserélni. Es az uveget gyujtő jelyeken pénzért visszaváltani

  János MihovicsJános Mihovics13 napja
 • Mi csak egy külvárosnak mondható bolygón élünk valahol a galaxis peremén, tehát persze, hogy vannak fejlettebb civilizációk a galaxis belsejében, csak annyira el van bolondítva az ember egyes ókori tanok által, hogy képtelen felfogni, hogy van élet a bolygónkon kívül.

  Vengeance22Vengeance2213 napja
 • kb. pár hete, vagy már több a Nasa elismerte hogy valószínűleg egy ufó van a fotón. ami 2015 óta kering az emberek közt. eddig folyton kitértek előle, és nem nyilatkoztak. de most elismerték hogy lehetséges hogy ufó van, rajta vagy egy nagyon fejlet országnak a repülője. de a vírus miatt. még csak fel se kapták ezt a hírt. pedig szerintem elég ütős, ha a Nasa is lehetségesnek tartja hogy a légtérben repülő hajó, valószínűleg ufó

  tamás fergetamás ferge14 napja
  • Közzétett három videót a Pentagon, hivatalosan is ufók vannak rajtuk. videót, és a pentagon mondja ezt. szóval már a kormány is elismeri, hogy léteznek. már nem csak mi különcök, élünk álom világban. sőt mi eddig se éltünk abban. de vajon ti felmertek ébredni. vagy ezek után is homokba dugjátok a fejeteket?

   tamás fergetamás ferge14 napja
 • Honnan tudjátok hogy még nem vettük fel velük a kapcsolatot? Egy sima emberrel nem fogják felvenni de egy olyannal mint Donald Trump simán. Ez rohadt jól elmagyaráztam xd

  Patrik KovácsPatrik Kovács14 napja
 • Kevesebb reklámot........... ..!!!!

  Béla VajdaBéla Vajda14 napja
 • nem sértésből de már az államok 99% ban beszélnek és komunikálnak velük csak nem mondják meg

  Blöki_the_dogBlöki_the_dog14 napja
 • Akkor nem csak Teslát lőttek fel az űrbe, hanem egy Ikarust is?

  Kuka LadikKuka Ladik14 napja
 • Az emberiség mint fejlett civilizáció? Na ez vicces. Megszületik,majd el kezdik úgymond nevelni az un.tàrsadalmi normákra. Idomítják,megmondja egy másik ember,mi a normális,mikor mit kell enni,tenni. Tradíciók,szokások,dogmák,ideológiák,és sok,sok tanár,akik úgymond nevelnek,oktatnak,fél igazságok,teóriák alapján,amit tényként adnak elő. Szééép! Na ebben a környezetben kell fejlődni,és kreatívnak lenni. Kreatívak is lesznek,mint cirkuszban a fellépő kiskutyák. :-))

  Menyét AlvoMenyét Alvo14 napja
 • Ennyi hülye embert, és ti ezt a sok hülyeséget beveszitek? Létezik olyan távcső amivel olyan messzire ellátnak? Hagyjuk már kamu

  Henrik GóManHenrik GóMan15 napja
 • Van bizony

  Róbert SchmidtRóbert Schmidt15 napja
 • Az addig oké, csak az a baj, hogy ha hozzánk hasonlóak, az azt jelenti, ha fejlettebbek nálunk és idejutnak, azonnal le is akarnak igázni minket és gyarmatosítani... kirabolni, fosztogatni, erőszakolni, uralkodni rajtunk... tehát jobb lenne ha nem hozzánk hasonlóak lennének... inkább legyenek pár ezer évvel előrébb, amikor már egy civilizáció kinövi a gyarlóságait... annak viszont örülnék... tanítanának segítenének, nagyot löknének az emberi faj fejlődésén, bár simán elcseszhetjük, mert ha érkeznek, mielőtt üdvözölnének elkezdjük őket lőni, akkor vagy visszalőnek önvédelemből és kihalunk, vagy elég fejlettek ahhoz, hogy már nem tudunk nekik sérülést okozni, de sarkon fordulnak és ittagyank, mert egy ilyen barbár fajra nem vesztegetik az idejüket...

  Kutyaütő KisKutyaütő Kis15 napja
 • A Alan Watt "Az emberi psziché manipulalasa" magyar szinkron a

  Laszlo AndrovicsLaszlo Androvics15 napja
 • Egyértelmű hogy nem vagyunk egyedűl az Univerzumban.... /!\

  Mega C Plus Csikja Richárd AlexMega C Plus Csikja Richárd Alex15 napja
 • Mert már kapcsolatban vagyunk velük

  Nagy TiborNagy Tibor16 napja
 • Tisztelt TOP 5! Nagyon megköszönnénk, ha forrást is odabiggyesztenéd a videóid alá. Köszönettel: A közösség

  dsadsdsadsa343dsadsdsadsa34316 napja
  • @Róbert Soós De még mindig nem érted. Először azzal érvelsz, hogy vegyek egy távcsövet, aztán hirtelen beírsz két weboldal címet mondván, hogy csőlátású vagyok. Laposföldhívő lesz a következő, vagy mi? Nem azt mondom hogy hülyeség amit mond, csak azt, hogy adja meg HONNAN vannak az információk. Tudod mi az hogy forrás? Írtál már szakdolgozatot, diplomamunkát, tanulmányt akármiről is? Hát kiröhögnének báttya ha azt irnád valaminek forrásra hogy nesze itt a nasa weboldala azt nézzetek utána ha akartok. Ez nem így működik. Nézz meg bármilyen (legtöbbször csak angolul lehet ilyet találni sajnos, de lassan a magyar youtuberek is kezdenek rájönni hogy muszáj) tudományos, ismeretterjesztő videót, ott lesz percről percre minden a videóban elhangzott, megjlent anyag forrása. Ecsém és még én vagyok a gyerek, szép:D Elhiszem, hogy tetszenek ezek a videók, gondolom szépek benne a képek meg stb, de emiatt nem kell máris betámadni azt, aki csak annyit kér hogy banyeg tegye már ki hogy mit honnan szedett, mert lehet valakit ÉRDEKELNE.

   dsadsdsadsa343dsadsdsadsa34313 napja
  • @dsadsdsadsa343 csak sajnálni tudlak hogy a szemednek sem hiszel....a Space.com meg a Nasa hivatalos oldalain is megtalálod ezeket a tényeket...csak csak megmutatta, hogy nem a 21.századi hanem 19.századi csőlátással rendelkezik. A lényeg mellett elsiklik a tények meg hidegen hagyják...de az oktalan kérdőrevonás és a közösséggel való visszaélés az megy szépen. Nem gondolja komolyan hogy egy szerző kiadja azt amivel hónapokig vagy akár évekig dolgozik???? Hát tényleg ennyire gyerek....???

   Róbert SoósRóbert Soós15 napja
  • Ha pedig te csőre beveszel mindent, amit látsz meg hallasz az interneten, anélkül hogy bármilyen forrás után utánanéznél, hát akkor itt nem nálam a "részvét":) Ajánlom hogy legyél laikusabb, csak azért mert valami szépen meg van szerkesztve meg vágva, még nem biztos hogy igaz, függetlenül attól hogy egyébként a srác lehet ténylegesen mindennek pontosan utánanéz. DE attól még ugyanúgy illik mögé tenni, hogy honnan vannak az információk, mert valakit lehet jobban érdekelne 1-1 téma. Valószínű Te nem ezek közt az emberek közt leszel. Písz

   dsadsdsadsa343dsadsdsadsa34315 napja
  • @Róbert Soós Te amúgy megnézted ezt a videót, ami alá kommentelgetünk? Amiről egyértelműen szó van, oda nemlesz elég egy canon. Ne okoskodj pls.

   dsadsdsadsa343dsadsdsadsa34315 napja
  • @dsadsdsadsa343 vicces vagy...nem a 19.században élünk csak halkan jegyzem meg csak most csak neked....Canon P9000 el még a szaturnusz gyűrűit is nézegethetnéd, de neked házméretű távcső meg többmilllió kell ehhez...hát részvétem..... báttya.....😂🤣🤣🤣

   Róbert SoósRóbert Soós15 napja
 • Nem értem honnan veszed, hogy a miénk egy fejlett civilizáció? Még a saját fajtáját se tudja békében hagyni. Vagy elviselni.

  xenoponxenopon16 napja
 • Az angol kutatások nagyrészét már bizonyítottnak nem lehet tekinteni mivel nagyrészük kitaláció....ezt ők maguk állították. Csak azért találkozunk ezekkel a kitalációkkal mert szeretik ha körülöttük forog a világ.....elég, ha arra gondolsz, hogy leigázták a fél világunkat csakmert ők fejlettebbeknek kiáltották magukat ki, holott már a hódítások korában is voltak itt a földön 100× fejlettebb népek mint az...... Angolok..... csak mások erőforrásából és tudásából táplálkozó senkik maradnak....megteremtették a rabszolgavilágot...ez nem fejlett és inteligens fajra utal hanem kizsákmányoló elnyomó jellegű szimbiótákra...hát ezek az angolok... Gondolj bele, ha nem lopnak el és nem igáznak le mindenhol mindent akkor manapság mennyivel egységesebb lenne minden.... akár gondolkodásmódban akár fejlettségben....ennyit a szarházi angolokról... Az eredeti témánál maradva azt mondanám, hogy a földön 1 létforma pl. ember de sokmillió van még és ez előfordulhat minden naprendszerben..nem galaxisonkénk hanem naprendszerenként kell ugyanúgy létezniük többmillió létformának és itt most teljesen felesleges arról beszélni, hogy milyen az alakjuk vagy hogy milyen inteligensek.... pl: az embernél is van a földön több létforma is akik inteligensebbek.....hiszen többszázmillió éve alkalmazkodóbbak ezen a bolygón és itt is lesznek amikor az ember már seholse lesz....namost ha nem is vesszük figyelembe a számok törvényét se azokat a tényeket, hogy majd mindenki inteligensnek akarja nevezni az emberiséget akkor már egészen más képet tudunk alkotni arról ami valahol máshol egy másik naprendszerben zajlik most is. Ahány gondolatmenetet indítunk más rendszerekről ugyanannyi létforma van a földönkívül is. Milliárdszor milliárd a négyzeten létforma van egy galaxisban vagy inkább egy naprendszerben a mi általunk ismert létformákon kívűl. U.i: A bolygónk amin élünk sem ismerjük a 95%-át...miért keresünk máshol bármit is?

  Róbert SoósRóbert Soós16 napja
 • amikor Csillagászati cuccokat nyomatsz , miért kell ilyen gyász zenét nyomatni alatta ?????? miért nem lehet valami kellemesebbet zenét alá vágni ? tökre nyomasztó .....

  Multi KeményMulti Kemény16 napja
 • ❗❗De azt nem mondja hogy milyen hozzánk hasonló lények vannak❗❗

  --16 napja
 • Most már nem kell leírjam hogy hol van az a téma ami a címben van mert oda tudnak tekerni... De még mindig vannak trash videósok akik még ennyit sem csinálnak.

  --16 napja
 • A rovarszeru ejjeli latogatok, akik felelmet keltenek, eterparazitak a masvilagrol, tobbe kevesbe materializaltan. Ne hogy mar elhiggyuk, hogy mas univerzumbol, naprendszerbol stb, jovo idegen kulturak gyermekei. Ez nem jelenti azt hogy nincsenek idegen civilizaciok az univerzumban, csak azt hogy ezek nem azok.

  Sören SchmidtSören Schmidt16 napja
  • "akik felelmet keltenek, eterparazitak a masvilagrol" Ezek a fekete vagy sötét színű lények?

   HUNCSA1HUNCSA116 napja
 • Szia. Engem az érdekelne, hogy ugye van a fénysebesség. Akkor amit látunk az égen csillagokat és ami pl 100 fényévre van tőlünk, akkor az egy 100 éves fény, ami most ért ide? Esetleg ha az az adott csillag elpusztulna, akkor az 100 év múlva tűnne el az égről? És ha távcsővel tudnánk nézni ezt a csillagot egész közelre, 100 éves képet látnánk a bolygóján? Tehát, ha hirtelen oda tudnánk teleportálni, akkor visszafelé látnánk onnan az 1920-as földet? Örülnék, ha erről is lenne videó. De megelégszem egy válasszal is :)

  qkac1992qkac199216 napja
  • Szia! Az első kommented kérdéseire mind igen a válasz. Ez valóban úgy van. A másodikra nincs bizonyíték, viszont simán elképzelhető. 🙂👍🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR16 napja
  • Illetve, van még egy fura kérdésem/elméletem. Ha az univerzum végtelen. Mégpedig a legjobb tudomásunk szerint az, akkor ugye van földhöz hasonló bolygó is. Tehát ha végtelen az univerzum, akkor előfordult valahol, pont ugyanilyen bolygó, ugyanezzel a bolygó történettel is. Ezen akár a mi hasonmásunk is kialakulhatott. Ergo, lehet valahol még végtelen darabszámú top5 videós egy messzi messzi galaxisban, mivel végtelen az univerzum :D

   qkac1992qkac199216 napja
 • Igen.

  László LengyelLászló Lengyel17 napja
 • De a cím sehogy nem illik a videóhoz ezt imádom... Figyelem felhivo és közbe nem is arról beszélsz amit ki írtál xddd rip

  Ideász MusicIdeász Music17 napja
 • Jol beszartam a sotetben 5:34 nel xd

  AppleTechAppleTech17 napja
 • Persze hogy van más élet is oda kint Sok ide lent nálunk csak mi nem tudunk róla hiszen a mi emberi formánkat veszi fel, lehet akár miniszter vagy nagyobb beosztású is én nem vagyok tudós, de miért is ne csak hogy tanúlmányozza az itteni dolgokat, ami számomra érdekes hogy 2000 év alatt a világunk fejlődött de nem ilyen sebességgel mint most 20 év alatt ez az is lehet hogy a NASA olyan teknologiának jutott a kezébe mikor ez az lezuhant hogy ennek is köszönhető ez a fejlődés, de még azt is merném feltételezni hogy maguk az ott dolgozó emberek közt is van olyan idegen életforma ki emberi alakot felvéve dolgozik ott és még 100 ilyen feltételezésem van amit leírhatnék, nem feltétlen a vilagpusztítás a céljuk ha itt is vannak :)

  Istvan HorvathIstvan Horvath17 napja
 • vannak mások és folyamatosan ellenőriznek ,vizsgálnak minket . Most is.......

  Ferenc MolnárFerenc Molnár17 napja
 • Fix h léteznek,sőt szerintem figyelnek is minket,v legalabb is érdekli őket mi van a földön,túl sok szemtanú,bizonyíték,stb...meg az is erdekes h egyből eltünik valaki v pont meghal mikor tenyleg szilard bizonyiteka van és hinnének is neki,olvastam errol sokat tobb ezer eset volt ilyen,még katonak is tüntek el...

  Big SmallBig Small17 napja
 • Az egész Univerzum lakott! Ez az ősi indiai szent iratokban is megtalálható.Saját szememmel láttam U.F.O.-t még 1994-ben 2x is.Régebben mikor még itt voltak Fertődön a szovjet csapatok ,rendszeresen láttak ismerőseim/megfigyelő/U.F.O.-t.Ezek nem fénygömbök voltak, hanem elég nagy, teljesen hangtalan nem földi technológiájú repülő szerkezetek.A Teremtő nem azért alkotott ilyen óriási világegyetemet, hogy csak a Föld nevű porszemre teremtsen életet.Az egész Világegyetem rezeg(megfelelő frekvenciákon) és ezt a rezgést valami Szellemi Intelligenciának fent kell tartani.Nyilván aki nem hisz ebben,nem akarom meggyőzni semmitől.Meg kell tanulni a meditációt (nem a spekulációt)!

  Imre GImre G17 napja
 • Mindig is léteztek más létező létformák, s ezután is így lesz.A magasabb tudással létező civilizációk, nem véletlenül nem alakítanak ki kapcsolatot az emberiség nagy részével.Mi itt élő emberek még nem kezdtük el tanulni a valóság tiszta szent tudását ami megrendithetetlen, s magasabb tudatu civizációk ezért nem lépnek velünk közvetlen kapcsolatba, mivel egy vélt valóságban élünk, amit mi valóságnak gondolunk.Persze az érthető hogy mindannyian el kel hogy sajátitsuk a szent tudás mindenségét, szabad akaratunkbol bár mikor elkezdhetjük, ha meg érettünk rá.Mindenkinek szép utat.🙂

  Levente Albert ÍlosfaíLevente Albert Ílosfaí17 napja
 • szerintem van

  Gaming ImperiusGaming Imperius17 napja
 • Haha, megy a kamu, a parasztvakitás, a tömény baromság. Aki beveszi be is kaphatja.Nézzetek sok History channelt meg Nat Geot, attól lesztek igazán okosak::

  sasasa63sasasa6317 napja
 • Az idegeneknek több eszük van mint nekünk. Elbujtak, mert az emberiségnek a hülyeség határtalan, és emiatt szerintem inkább rajtunk nevetnek. 😂 Amúgy meg a földön is rengeteg az idegen, és az égen is. Az ember igazán csak a szívével lát. 😉

  Chriss ChrissChriss Chriss17 napja
 • te nagyon király vagy csak igy tovabb és legyenmég ilyes féle videók pls és ment a like és a sub

  Game PlaysGame Plays17 napja
  • Köszönöm, lesz! 👊🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR17 napja
 • Igen vannak rajtunk kivül is , én hiszek benne ,

  Péter DánielPéter Dániel17 napja
 • van olyan földönkívüli faj amelyek az agyuk 98%át képesek használni 2 millió évvel előrébb járnak meg is van a magyarázat miért fejlettebek mind technologialig mind tudásilag

  Mate VargaMate Varga17 napja
 • A világ legnagyobb önzősége lenne azt gondolni, hogy egyedül vagyunk...

  elizabeth Roseelizabeth Rose17 napja
 • Nagy a valószinűsége hogy nem vagyunk egyedül a világ egyetembe.

  Làszlo RafaelLàszlo Rafael17 napja
 • Előbb inkább azt kéne bebizonyítani,hogy létezik e az űr,mert egyenlőre még egy fotó sincs róla,és ez a nasa oldalán le is van írva,hogy minden kép csak animáció,pedig elvileg több ezer műhold van odakint.Arról nem is beszélve amit a földről készített ‘’fotó”Blue Marble is mozaik képekből összeeszkábált úgy mond fotó.

  István KissIstván Kiss17 napja
  • Olvasd el a NASA oldalát,ők is meg mondják,hogy csak az orbitig tudnak ki menni.Vagy olvas utána mi az a Van Allen Belt öv.

   István KissIstván Kiss14 napja
 • Zseniális volt a hangulatváltás a videó közben. Ezért szeretem a munkásságod annyira. Nos, szerintem sem a sebesség lesz a kulcs az űrutazáshoz. Illetve lehet olyan rejtélyes, számunkra még teljes mértékben ismeretlen lehetőségek vannak ezen a téren is, hogy alapjában változtatná meg a tudományok szemléletét.

  Fabiano.00Fabiano.0017 napja
  • Köszönöm és egyetértek!

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR17 napja
 • hát ha csak azt a tudást nézzük amit tudunk ma az univerzumról képtelenség az hogy ne legyen a miénken kívül élet valósággal lehetetlen és az a tény hogy az állatok alkalmazkodóak lehetséges hogy van egy bolygó ahol hozzánk kevésbé hasonlító ellenben intteligens lények élnek hisz nekünk is a majom a legközelebbi rokonunk ki tudja lehet vannak olyanok akiknek egy gyíkszerű lény

  suicide _69suicide _6918 napja
 • Szerintem jobb is úgy hogy ilyen messze vannak tőlünk másik civilizációk, mindenki kíváncsi hogy hogy néz ki egy ilyen de végzetes lehet kettő idegen fajnak találkoznia egymással...lehet hogy ezért nem jönnek ...

  gergo pgergo p18 napja
 • 3:18 de okos :)

  schumi940711schumi94071118 napja
 • Ahogy at valtott a zene. A hideg futkosott at rajtam !! Ismetelten koszonom azt a kis tudat froccsot :)

  Alex TruczerAlex Truczer18 napja
  • Nagyon szívesen! 🙂

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • 8:18 van

  Farkas HópehelyFarkas Hópehely18 napja
 • Itt vagyok, tehát van rajtatok kívül fejlett civilizáció! Bip-bip

  TUNYUKATUNYUKA18 napja
 • Egy idegen csillag körül , a teljesen más körülmények között kialakult lény BIZTOSAN nem hasonlít semmi földire. A másik: Biztosak vagytok abban, hogy kellene neki a külső világot figyelni vagy érdeklődni iránta? Millió élet, és millió fajta értelmes lény létezhet! Gondoljátok, a Föld nem lenne meg az ember nélkül, ha csak a pl. nagyon értelmes delfinek lennének!

  Gellert PerenyiGellert Perenyi18 napja
 • Mi magunk is földön kivüliek vagyunk,illetve minden élet alapja a földön kivülről érkezett,és alakult azzá,ami volt,van és lessz....

  Tibor BaliTibor Bali18 napja
 • Nem

  Benedek BalásBenedek Balás18 napja
 • Ha világszerte betiltanák a műanyagot és a gyorséttermeket, egy óriási tehertől szabadulna meg a bolygónk!

  Alpha HybridAlpha Hybrid18 napja
 • Köszi a videót! Szeretem ezeket a tartalmakat! 😃❤️

  Zsolt GulyásZsolt Gulyás18 napja
  • 🙂❤️

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • Hihetetlen belegondolni hogy van egy sokkal nagyobb csillag mint a napunk, milyen nagy lenne ott a hőség 🤔

  \ THE SHADOW /\ THE SHADOW /18 napja
 • Ha szerinted az tény hogy léteznek földönkívüliek, akkor bizonyítsad már be!

  András BalaskóAndrás Balaskó18 napja
  • Még a Holdraszállás sem bizonyított...

   Alpha HybridAlpha Hybrid18 napja
 • Ha kimész az űrbe, a NASA aláirat veled egy papírt, hogy: Ha látsz földönkívülieket, akkor nem mondhatod el senkinek sem, csak a nasának.

  Mr. JázminMr. Jázmin18 napja
  • ​@Árpád Vezír Baszki, hát ez qrva jó volt :). Ment a like :)).

   HUNCSA1HUNCSA116 napja
  • @Árpád Vezír Jó, hát én ezt hallottam, aztán kitudja😁

   Mr. JázminMr. Jázmin18 napja
  • NASA= Nazi Anti Soviet Army :D (Ez csak egy vicc)

   Árpád VezírÁrpád Vezír18 napja
  • NASA : Not A Space Agency.

   Alpha HybridAlpha Hybrid18 napja
  • És a NASA ezt miért akarná közzé tenni mert ezzel csak nőne a kételkedők száma. Azt gyanítom hogy egy kamu oldalba futottál bele.

   Árpád VezírÁrpád Vezír18 napja
 • Egy újabb sokkold az agyad? Ezek nagyon érdekesek. Sok sikert a továbbiakban,és nagyon bírlak! :)

  Matesz ChannelMatesz Channel18 napja
  • Köszönöm! 🙂

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • CLICKBAIT!

  Laszlo MarkusLaszlo Markus18 napja
  • Vagy rövidítsük CB-nek?

   --16 napja
  • Igen, tudjuk. Ez már megszokott HUworldon, nem kell leírni mindig elég ha nyomsz egy diszlájkot.

   --16 napja
 • mutatom: az ember a világegyetemet úgy ismeri UNIVERZUM ez hibás! találsz utalást pl Ridick Alaverzum. vagy Startrek Unimatrix, ezek kódok és a kódok tárolása adattárolók, adathordozókban valósul meg. az ember a 7.2% aktív génkészlettel ilyen adattároló. UNI az IN INI nemzettségre utal, az U az eredő ANU az uralkodó. Görög monda Uranosz lenyeli az utódait. a Valóság Kronosz = ALA.LU. leharapta ANU - Uranusz heréjét, tudta jól ha lenyeli abba belehal, de megtette azért mert a töketlen sem élhet és uralkodhat így tovább. A Töketlen még is, azóta is uralkodik. miért? megint görög:DEM.OS. a legalacsonyabb kaszt amiből ered a demokrácia, most add össze AN az ON bolygó uralkodója és ott a legalacsonyabb kaszt a DEM csak ott ON. DEM.ON. a töketlen úgy volt képes életben maradni és uralkodni hogy a nép lelkét felélte, majd elfogyott a DEMON és egy külön missziót szervezett azzal az ürüggyel hogy megmentsék a bolygójukat és így az egész fajukat. de ez csak maszlag. pontos szándékkal jöttek a Földre (KI) hogy embert LU teremtsenek, csak ketten tudtak erről ANU és EA majd amikor a Lelkek Ura (EN.LIL.) rájött miért is vannak a KI Világban nevezte Enkit SÁTÁN-nak (szolgálat Anuval, egyesség Anuval)! Míg Alalu volt az uralkodó úgy nevezték ALA.VER.ZU.M. a ZU = KA csak a KA anyag mint KA.OS. az univerzum összes anyaga látható - nem látható, anyag - antianyag, lélek - test, a ZU a teljesen semleges test és lélek képzése ami nálunk a ZI mint zigota az embrió kezdemény. nem véletlen DI.AB.LO. a két pólus az isten és a tárgyas lélek. BAB.ILI. vagy BAB.IL.ON. tehát valójában az IL -ILI LIL mind az aktivált lelkekre vonatkozik és ezért IS.T.EN. az IS aktivált többesszám és nem véletlenül van, mint a Magyar helyesírási szabályoknak megfelelően a fő helyen és sorba következik a lényeghez a fő részhez kapcsolódó részek a fontossági sorrendet szigorúan betartva! T = -val; -vel EN = Úr mész a lecsóba kicsi-csikó a többi gyökér emberrel volt DA.VID. az utána következő szakasz a KONDICIO (KO-ON.DI.TI.ON.) most hogy az emberiség elérte a kritikus lélektömegszámot 7.2 milliárd indult a CO.VID.19 a Korreláció (KOR.RE.LA.TI.ON) az uccsó rész a befejező a Konvergencia az egész kurva Földet és a föld lakosságát a lelkeket LO hozzárendelik a KO világhoz ez a YHWH ban a H pontosan a párhuzamos világok kapcsolata KO - KI hogy a kibaszott töketlen tovább mérgezze a világmindenséget! akkor már tisztába is tetted magadban a dolgokat EN.KI. a viág ura EN.LIL. a lelkek ura az Atya (EA) a Fiú (RE RA) és a Szentlélek (EGO) EGO - GEO korreláció oriGo az eredőpont vagy kezdőpont, csak ez a KÁZUS-ban aminek SEMatikus ábrázolása a kör 360 a két 60 fokos háromszög david csillag (de kurvára nem az) VA programkód a Kázus programkódja (5x12)x6=360 a két háromszög V 999 A 666 (mind a kettő 3x60 fok de kódolva, az emberiségnek külön numerikus és alfabetikus kódrendszerrel) a két háromszög alkotja a GU.LA. vagy Piramis térhálóját (W) az (Y) a matrix iránya és a bibliai főbűn: az ember evett a tudás fájának gyümölcséből és tudója lett jónak és rossznak a KI.G(Y)O. = ENKI = EA = DIABLO = SATAN = ÖRDÖG keverte és osztotta a lapokat úgy, hogy az ember az egészet megossza jóra és rosszra (ezzel bűnt követett el) bűnös lelkeket könnyebb feláldozni jó - rossz; igen - nem; 0 - 1;és a lényeg 01 -10 bináris decimális kondició azért nem látjátok a lényeget mert bináris decimális gondolkodásra tanított azaz kényszerített! a Kazus 72 darab piramisból áll egységenként 12 piramis, a piramisnak öt pontja van ez 5x12 és hat egység ez az alap numerikus felíróprogram a 360 betűkkel NG és hozzá magánhangzó amiből öt van U semleges EA isten maga I aktív O tárgyas pl E vel EGN - ENG - GEN - GNE - NEG - NGE ez a tetraeder szerkezet. ha a földet veszed alapul akkor az egyenlítőbe 6db piramis van a BA.K. és RA.K. körben 3-3 de ez a három három nem illeszkedik és a helyeket tetraeder tölti ki, a KAZUS tetraeder felíró programja (4x8)x6=192 ez a kibaszott CO.VID.19 mint az emberi aktív géneknél a =7,2 itt a 19,2 a teljes szám 192 és a valódi kromoszóma az 48!! mutatom N - :1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,x1 :13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,y1 N - :25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,x2 :37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47y2 (x1+x2)=X (y1+y2)=Y ha a két N-t egymás után helyezed ell megkapod az emberi DNS szerkezetet + a kromoszómapár XY amiben Enki a saját érzékelőjét helyezte el EGO!!! (H)UR.G(H)A.DA. az alap érzékelő teremtése majd az irány LU.X.OR. a semleges lélek ember/szolga X kroszómájának megalkotása HOL? EG(Y)P.T.OM. nem egy hanem EG(Y) ejtsd egi nem számnév hanem a matrix iránya, P = aktivált GÉN T = inaktiv GÉN (tároló - információ, adattároló) OM = ON azért kondicionáltak(kényszerítettek) hogy ne legyél képes így gondolkodni ahogy Én! a HUMANOID génszerkezet 48 egységű, viszont az ember csak 44 - 4x11 plusz egy XY pár amit még ma is úgy hisztek hogy a reprodukció a szaporodásért felel, nem, kurvára nem ez a kontroll! ezaz amit úgy ismertek: - Isten mindent lát! - Isten mindent hall! két irányú a kapcsolat, de mivel 4db kromoszóma hiányzik és csak a gének 7,2% aktív ezért ezek az érzékelők számotokra ki vannak kapcsolva, nem léteznek, ezért nem is érzékelitek! DE ÉN IGEN! egy erdő kód - egy erdő nyelv és a földi ember különféle nyelvei ennek a permutációi, nem is tudjátok mit beszéltek! mutatok egy példát: azt mondod ANYA vagy ANYU ezzel nem az anyád nevezed meg, hanem ANU-t helyezed magad elé! stb

  Péter UngváriPéter Ungvári18 napja
 • Szerintem sokal tobb de m1

  bedobka tvbedobka tv18 napja
 • Szerintem sokal tobb de m1

  bedobka tvbedobka tv18 napja
 • Egészen nyilvánvalóan léteznek, más életformák is. A természet, biztos, hogy nem csak ránk, tékozolta az erejét. Óriási pazarlás lenne. És a nagy számok törvénye is ezt bizonyítja.

  zolikaton2 Katona Zoltánzolikaton2 Katona Zoltán18 napja
 • 5:43 csakén szartam be a hirtelen zenétől? XD

  Lóránt FaragóLóránt Faragó18 napja
 • Remélhetőleg az embernél csak fejlettebb van .. én ezt a mait nem nevezném fejlettnek ..

  Zoltán KóborZoltán Kóbor18 napja
 • De most komolyan.....ne hogy már az egész univerzumban csak a földön legyen élet

  Petra Viktoria DaniPetra Viktoria Dani18 napja
 • Lehet én tudom rosszul de a fénysebesség nem úgy működik mint egy időgép? Úgy tudom hogy hamarabb odaérsz mint amikor elindultál.

  Ro- PlayRo- Play18 napja
  • Olyan értelemben időgép, hogy a fénysebességgel utazó számára kevesebb idő fog eltelni a meg tett út alatt mint a külső szemlélők által. Ez egy nem pontos példa. Utazol így 1000 évet ami számodra ennyi idő viszont az utazásban nem résztvevők számára eltelt ez alatt 10000 év. Így, hogy kétféleképpen írtam le abból remélem az egyiket sikerült jól leírnom. Nekem mind két példám keszekuszának tűnik, de remélem számodra nem az.

   HUNCSA1HUNCSA116 napja
  • Nem, a fénysebesség 300.000 km/msp-el egyenlő.

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • A mi Galaxysunkban azért nem találtunk még életét mert még nem fejlődtünk ki annyira. De hogyha van akkor pedig azért nem mert ők még túl fejletlenek hozzánk képest.

  Balázs KristonBalázs Kriston18 napja
 • Köszönöm újra meg leptél, Dinók,😀😇✌🏿🤜🏿🤛🏿 És még galaxisokal is mondtál, két érdekes jó téma.😇😇✌🏿 Legyen a háborúkról, is érdekes téma valamikor. Ment a like csak így tovább.🤜🏿🤛🏿✌🏿😎 - Ja és a kérdésre a válasz, biztosan van rajtunk kívül más élet még. És azt is le merem fogadni hogy van biztos egy vagy kettő, olyan civilizáció ami már tud rólunk.

  Sugar SpeedSugar Speed18 napja
  • Köszi! 😉👊🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • Nagyon szeretem az ilyen videóidat!!!!!!😁😁😁😁😁

  BMX MisiBMX Misi18 napja
  • 😉👊🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR18 napja
 • 100% hogy van

  Tamás masterTamás master18 napja
 • számomra az univerzum a legérdekesebb,a legjobb,és a legijesztőbb dolog amiről bármikor hallottam,és amibe bármikor belegondoltam. belegondolni abba,hogy mennyire felfoghatatlan ez az egész. ideges leszek mikor arra gondolon,hogy az emberi ész nem képes elképzelni,hogy mit is jelent pontosan az,hogy "óriási". bár magyarként megtanultam annyiba hagyni azzal,hogy kib*szott nagy :D jó videó lett várom az univerzumos témákat még.

  fszketajfszketaj19 napja
  • 😀 valóban a legérdekesebb téma. 👍🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR19 napja
 • 8:10 Csupán 149 994 000 000 000 évbe telne :)

  Lightning MasterLightning Master19 napja
 • UY Scutti a második legnagyobb felfedezett csillag ami a naphoz viszonyítva 1000000×nagyobb

  Csaba HodobaCsaba Hodoba19 napja
 • Hogy van mas élet forma rajtunk kivul? Van bizony 👍

  botond feherbotond feher19 napja
  • Remélem is!

   Lengyel DéliaLengyel Délia16 napja
 • szuper videók. több mint valószínű, hogy hemzseg az élet odakinn, közöttük nyílvánvalóan intelligens életforma is kialakult, a távólság lekűzdése csak fejlettség kérdése. Tudósok már sok elméleettel álltak elő, hogyan lehet lekűzdeni ezeket a távolságokat,nem is értem miért ragadtunk le a fénysebességnél...nyílvánvalóan a kevésnél is kevesebb.

  istván zoltán pálosiistván zoltán pálosi19 napja
  • miféle megoldások vannak?

   Young MicoYoung Mico6 napja
 • hat én ezt nemértem :O a video fele másról szol a végén 2 rész szol az univerzumrol wtf ?! :O ez direkt ilyen :O

  official AhkoRofficial AhkoR19 napja
 • De nem ő volt a legnagyobb hal a vízben volt nála egykor egy nagyobb ragadozó is és nem a megalodon

  BRODVELYBRODVELY19 napja
 • Ma találkoztam egy UFO-val kérte a jegyemet a villamoson.

  János KárovicsJános Károvics19 napja
 • Nagyon érdekes szeretem az ilyen videóidat. Így tovább👍👍

  Sándor KárolyiSándor Károlyi19 napja
  • 👍🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR19 napja
 • Koszonom szepen,hogy lathattam ezt az erdekes videot!!!***SZUPERRR volt!!!***

  laszlo smotzerlaszlo smotzer19 napja
  • 👊🏻

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR19 napja
 • Biztos, csak ha esetleg valamelyik faj van olyan szinten technológiailag, hogy kapcsolatba tudjon lépni velünk akkor sem teszik meg mert mi nem vagyunk rá méltók több szempontból sem. Pl. : egymást írtjuk csak azért mert mást vallunk (iszlám)

  Alex BajkaiAlex Bajkai19 napja
 • De komoly volt az átmenet, a listán :) egyébként..most is jó lett a videó, mindig tudsz ujjat mutatni!

  Just an ElementJust an Element19 napja
  • 🙋🏻‍♂️

   [ TOP 5 ] MAGYAR[ TOP 5 ] MAGYAR19 napja
 • Szerintem vannak más fajok. Lehetetlen, hogy ne létezzenek, mivel ahogy te is mondtad, több trillió galaxis van tele csillagokkal. Valahol még ki kellett, hogy alakuljon az élet valamely formája.

  kornél kisskornél kiss19 napja
  • Igen Hát ott vagy a hangya Tehén Viziló Csak viccelek ne vedd sértésnek

   Balázs PillerBalázs Piller17 napja
 • 40 hozzánk hasonló faj a földön él. Csak hát nem vallják be. 😂

  Bálint KonczBálint Koncz19 napja
 • Mivan akkor ha nincsen semmimás élőlény rajtunk kívűl? Hanem minegyik csillag amiből felfoghatatlan mennyiségű van, egy egy alternatív dimenzió. Tegyük fel a esx303 csillagon te lány vagy. A földön pedig fiú. Rossz hasonlat de elgondolkodtató.

  Huanmiguel LakatosHuanmiguel Lakatos19 napja
HUworld